Menestystekijänä jatkuva kehittäminen

Vuonna 1982 yrityksen toiminta alkoi toiminimellä Rakennustoimisto Risto Simula. Jo parin vuoden kuluttua, vuonna 1984 nimi muuttui Rakennustoimisto Simula Ky:ksi. 1980-luvun alkupuoliskolla rakentamiskohteet olivat pääosin rivi- ja omakotitalourakointeja sekä pieniä korjausrakentamisia. 

1990-luvulla alkoi uudet tuulet ja yhtiö rakensi ensimmäisiä liike- ja teollisuusrakennuksia. Vuonna 1995 perustettiin Rauman RS-Rakennus Oy tukemaan kasvavaa liiketoimintaa.

Vuonna 2007 mukaan tuli Rauman Ro-So Oy, joka omistaa ja vuokraa paria kymmentä asuntoa ja liiketiloja. Rauman RS-Rakennus Oy ja Rauman Ro-So Oy muodostavat yhdessä RS-Yhtiön.

Vakaa perheyritys

RS-Yhtiöt tarjoavat monipuolisen perheyrityksen osaamisen monella saralla rakentamisesta ja maanrakentamisesta linjasaneeraukseen ja asunnon vuokraamiseen. 

Riston ja Ainon vanhin poika toimii RS-Rakennuksen toimitusjohtajana. Heidän lisäkseen yhtiön arjessa päivittäin työskentelee myös Kaisa. Hänen vastuullaan on henkilöstö- ja taloushallinto sekä asuntovuokraus.

Yhtiöidemme päätoimialana on rakennusliikkeen harjoittaminen, rakennussuunnittelu sekä kiinteistöjen osto, myynti ja vuokraus. Lisäksi yhtiöt harjoittavat maanrakennus- ja viherurakointia. Yhteistyökumppaneitamme ovat teollisuus, julkisyhteisöt, kiinteistö- ja asuntoyhtiöt sekä yksityiset rakennuttajat.

Luotettava ja laadukas yhteistyökumppani

Noudatamme työssämme rakennusalan laatuvaatimuksia. Yhtiömme on Rakennusteollisuus RT ry:n sekä Rakentamisen Laatu ry RALA:n jäsen (RALA:n pätevyystodistus numero 907). Meillä on lisäksi Vetonit-vedeneristysjärjestelmän sertifikaatti VTT 142/00 ja Kahi-kylpyhuonejärjestelmän sertifikaatti VTT 149/01.

Rauman RS-Rakennus Oy on saavuttanut 2018 korkean Rating Alfa -luottoluokituksen, johon yltää vain joka kymmenes suomalaisyritys. Suomen Vahvimmat luokituksen myöntää Suomen Asiakastieto Oy.

Olemme Tilaajavastuun Luotettava kumppani. Meille on tärkeää, että toimimme yhteiskuntavastuullisesti kaikilla osa-alueilla. Työmaillamme on käytössä nykyaikaiset seurantajärjestelmät, joiden avulla työntekijä- ja urakkatietojen ilmoittaminen on nopeaa ja tehokasta. 

 

Tutustu palveluesitteeseemme