Ammattitaitoista vahvistusta tiimiimme

rs_rakennus_rekry.jpg

Olemme ammattitaitoinen ja monipuolinen rakennusalan perheyritys Rauman seudulla. Palvelukenttäämme kuuluvat niin teollisuus-, liike- kuin asuinrakentaminenkin. Linjasaneeraukset ovat osa vahvaa ammattiosaamistamme. Meille on kunnia-asia, että työmailla toimitaan lakipykälien mukaan ja työturvallisuus on ensiluokkaista.

Etsimme joukkoomme moniosaajia, joilla on korkea työmoraali ja kyky ottaa vastuuta. Arvostamme oma-aloitteisuutta sekä joustavuutta. 

Tarjoamme vakaan ja monipuolisen työn arvostetussa perheyrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä alalla.

Jos olet etsimämme henkilö, lähetä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen kaisa.vahanto@rs-rakennus.com.  

Voit tutustua kohteisiimme nettisivuillamme rs-rakennus.com/kohteet.

Tuotekehityksestä kasvuun

1b.jpg

RS-rakennus on mukana Satakunnan Kasvu Openissa. Olemme luoneet uuden tuotteen: ketterästi liikutettava moduulimökki, jossa on hyödynnetty nykyaikaista ja energiatehokasta tekniikkaa.

– Liikutettava vapaa-ajanasunto kulkeutuu sinne, missä haluat lomasi viettää. Tänä kesänä täällä, ensi kesänä tuolla ja sitä seuraavana siellä. Kasvu Open –ohjelmassa kehitämme tuotetta ja sen markkinointia, kertoo yhtiön tekninen johtaja ja idean isä Antti Simula.

Aidosta puusta rakennettu vapaa-ajanasunto on helposti liikutettavissa peräkärryllä tai vaikkapa helikopterilla – juuri sinne mihin sinä sen haluat.

Tiedustelut

Antti Simula puh. 0500-591339 tai antti.simula@rs-rakennus.com

Kaisa Vahanto puh. 050 561 9307 tai kaisa.vahanto@rs-rakennus.com

MeijäMökk

4m.jpg

Tuotekehittely on sujunut varsin nopealla tahdilla. Varsinaiseen työhön ryhdyttiin viime lokakuussa ja nyt ensimmäinen mökki on valmiina. MeijäMökk -nimen saanut vapaa-ajanasunto on syntynyt yhteistyöllä. Suunnittelussa oman tiimimme lisäksi on ollut arkkitehtiopiskelija Ella Kylä-Kause sekä Sisustustalo Kodinonnen Johanna Närvä.

Sanomalehti Länsi-Suomi kirjoitti aiheesta jutun, Vaihtoehto kesämökille tai asuntovaunulle. Voit lukea jutun tästä.

kasvu_open_logo_2015-web.png
 
2c.jpg